Het vergelijken van private leaseauto’s

Private lease wordt steeds populairder in Nederland. Er ontstaan ook steeds meer leasemaatschappijen die zich specifiek richten op private lease. Maar hoe kies je nu de juiste private leaseauto en bij welke leasemaatschappij?

Leasemaatschappijen

Je bent eruit, je wilt niet meer voor onverwachte kosten staan en voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto rijden. Nu is het dus tijd om de mooiste private leaseauto te gaan zoeken die past bij jouw budget. Hoe doe je dit en waar moet je opletten? Standaard inbegrepen is:

  • Afschrijving
  • Verzekering
  • Onderhoud- en reparatiekosten
  • APK
  • Vervangend vervoer
  • Schadeherstel
  • Pechhulp

Echter verschilt soms per leasemaatschappij hoe uitgebreid deze voorwaarden zijn. Zo is bijvoorbeeld bij de ene aanbieder het eigen risico lager als bij de ander. Of heb je bij de ene aanbieder recht op vervangend vervoer binnen 24 uur en bij de andere pas na 48 uur. Om je tijd te besparen is Mijnprivatelease.com ontstaan. Deze lease vergelijker brengt voor jou alles eenvoudig inzichtelijk. Zo heeft Mijn Private Lease een aparte ‘leasemaatschappijen’ pagina. Hier staan beknopt de kenmerken per aanbieder beschreven en wordt uitgelicht wat is inbegrepen in het leasetarief.

Leaseauto’s

Wanneer je een maximaal budget voor jezelf bepaald hebt per maand kun je starten met het zoeken naar een geschikte private leaseauto die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Via de vergelijkingstool van Mijn Private Lease kun je eenvoudig je maandbudget selecteren en wordt er in één overzicht alle auto’s weergegeven die passen binnen jouw maximale maandbudget. Vervolgens kun je verder specificeren op merk, carrosserie, transmissie en brandstof. Daarna kun je nog sorteren op prijs, merk en verbruik. De laagste prijs is altijd gebaseerd op de langste looptijd, bijvoorbeeld 48 maanden. Hoe langer de looptijd des te goedkoper het maandbedrag wordt. Wil je meer informatie over de auto en de verschillende leasetarieven per looptijd? Klik dan op de afbeelding van de auto en je kunt precies zien over welke uitrusting deze beschikt en in een overzichtelijke tabel worden alle prijzen en beschikbare looptijden weergeven van deze auto.

Ben je eruit en zie je een mooie private leaseauto in het overzicht? Door te klikken op de prijs word je doorverwezen naar de leasemaatschappij en kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Twijfel je tussen een aantal auto’s of leasemaatschappij? Vrijblijvend offertes aanvragen is altijd mogelijk en aan te raden voordat je definitief je leasecontract tekent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *