Gebruik zoekmachine optimalisatie voor een hogere positie in Google!

Jij hebt een professionele wedstrijd, maar haalt hier nog niet het gewenste resultaat mee. Dit kan liggen aan het feit dat jij nog niet hoog genoeg staat in de Google-zoekresultaten. Misschien herken je je eigen gedrag wel, want hoe vaak zit jij nou daadwerkelijk op de tweede pagina van Google? Het is dus belangrijk om bovenaan te komen staan in de Google-resultaten. Dit doe je door middel van zoekmachine optimalisatie. Maar, hoe werkt dit? Dat gaan we je in deze blog uitleggen. Lees dus snel verder!

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, en zorgt ervoor dat jij zo hoog mogelijk in de Google-zoekresultaten komt te staan. Eigenlijk staat SEO meer voor het algoritme wat Google hanteert om een website hoog in Google te laten komen. Dit algoritme is gebaseerd op een aantal factoren, die jij moet proberen te kraken. We zullen een paar voorbeelden geven van factoren die Google gebruikt om hun zoekresultaten te bepalen:

  • Zoekwoorden. Iedereen die via Google zoekt, gebruikt een bepaalde zoekterm om te komen op de pagina waar diegene wilt komen. Als jouw pagina deze zoekterm een bepaald aantal keer heeft, zal je hoger in de zoekresultaten komen. Let hier bij wel op dat je het woord niet te vaak gebruikt, aangezien Google je website dan als spam zal zien. 
  • Gebruiksvriendelijkheid. Google vindt het belangrijk om websites aan te raden die gebruiksvriendelijk zijn. Zorg er dus voor dat jouw website hieraan voldoet. Een website is gebruiksvriendelijk wanneer potentiĆ«le klanten hiermee duidelijk overweg kunnen. Het doel van de website is duidelijk, en hoe deze gebruikt moet worden ook.
  • Mobielvriendelijk. Tegenwoordig gaat veel internetverkeer via een mobiele telefoon. Google vindt het daarom ook belangrijk dat jouw website mobielvriendelijk is, omdat zij hun mobiele gebruikers ook de juiste gebruiksvriendelijkheid willen bieden.

Traffic Today

Het klinkt misschien makkelijk om aan deze voorwaarden te voldoen, maar dat is het niet. Wil jij zeker weten dat deze zoekmachine optimalisatie op de juiste manier gebeurd? Dan raden wij aan een SEO Agency, zoals Traffic Today in te schakelen. Zij hebben de kennis om dit op de juiste manier uit te voeren. Ben jij geĆÆnteresseerd in deze dienst? Neem dan snel contact met ze op via de website!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *