Professioneel of industrieel gebruik foggers

Idealin is een bedrijf die foggers bouwt en ontwikkelt. De foggers die ze ontwikkelen zijn in staat om de luchtvochtigheid in onder andere magazijnen, broeikassen, kerken, theaters en drukkerijen te verhogen. In elke ruimte waar de luchtvochtigheid snel op peil dient te worden gebracht kun je het met een fogger bereiken.

Het merk Idealin

Idealin is een bedrijf die foggers ontwikkelt en produceert. De foggers zijn in staat om de luchtvochtigheid in grote ruimtes te verhogen. Het water wordt middelmatige kracht door een fijn rooster gebracht. Het resultaat is dat de nevel van minuscule waterdruppeltjes en water de lucht bevochtigt. Door deze werking is de nevel groter dan alle andere nevel van luchtbevochtigers en kun je zo de grootste ruimtes bevochtigen.

Verschillende foggers voor verschillende situaties

Het bedrijf Idealin en hun foggers kun je op verschillende manieren toepassen:

  • De Ultrafog produceert een hele fijne mist. Hierdoor is de fogger geschikt voor gebruik waar een normale fogger niet voor geschikt is. Dit komt door de condensatie van de nevel op de ramen, vloer of wanden. Deze produceert de meest fijnste mist waardoor het toestel geschikt is voor toepassingen waar een standaard fogger niet geschikt voor is, door de condensatie van de nevel op de wanden, ramen of vloer. De druppels die worden verspreid zijn 2 duizendste van een millimeter groot. Hierdoor wordt de nevel meteen verdampt en kan het niet condenseren.  
  • De Superfog is geschikt voor grote ruimtes. De waterdruppels die worden verspreid zijn circa 3-5 duizendste van een millimeter groot. In de meeste omstandigheden verdampen deze al voordat ze als condensatie neerslaan.
  • De Fogmax heeft de meeste en hoogste capaciteit met een opbrengst van 8 liter per uur. Deze fogger is geschikt voor magazijnen en broeikassen. Hij is compact en simpel in te zetten voor snel resultaat.  
  • De Fog360 heeft een capaciteit van 6 liter per dag. Deze fogger kan opgehangen worden en neemt dus geen ruimte in. Je hebt wel een stroomaansluiting nodig en watertoevoer. Deze fogger verspreidt de nevel rondom en dit zorgt ervoor dat de nevel egaal verspreid wordt en ook weer snel verdampt. Omdat de fogger hoog opgehangen dient te worden wordt de nevel verdampt voordat het de vloer raakt.

Opzoek naar industriƫle bevochtigers? Dan is de aanschaf van een Idealin fogger geschikt voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *