Alles wat je moet weten over een duurzame verpakkingsoplossing op maat

Plastic emmers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen en kunnen op maat worden bedrukt met bedrijfslogo’s. De meeste plastic emmers zijn bestand tegen zon, slijtage en zijn ontworpen voor gebruiksgemak, inclusief een in elkaar grijpend deksel. Als het om het transport van grondstoffen gaat, is kunststof een ideaal verpakkingsmiddel, omdat het een snelle transfer van vrachtwagen naar productievloer mogelijk maakt. Bedrijven die nog geen consistente supply chain-infrastructuur hebben, kunnen de kosteneffectiviteit van plastic emmers veel aantrekkelijker vinden. Plastic staat ook bekend als flexibel, waardoor Dijkstra Plastics op maat gemaakte plastic emmers kunnen produceren om aan hun individuele productiebehoeften te voldoen. Heb jij een specifieke verpakkingsbehoefte voor jouw product? Ben jij op zoek naar emmers van kwaliteit, dan is Dijkstra Plastics misschien de tip voor jou. 

Dijkstra Plastics, de verpakking leverancier van Nederland

Bij Dijkstra Plastics vind je ontzettend veel keuze aan emmers. De diverse soorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: grijs, transparant en wit. De grijze emmers bestaan uit van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Goed voor jouw portemonnee en de wereld, want ze zijn ontzettend duurzaam. Dit zet jouw bedrijf in een goed daglicht. Bovendien heb jij de keus van de emmer, de keuze is reuze: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders zou zien, dan is daar zeker weten een optie voor. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluiten bij jouw visie en wensen. 

De inzetmogelijkheden van de emmers

Emmers zijn er in ontzettend veel vormen maten en uitvoeringen. Hierdoor kunnen ze voor verschillende producten gebruikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie, maar ook de bouwindustrie en de chemische industrie. Daarom biedt Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik. Je kunt er dus mee doen wat je wilt. 

Meer weten over deze emmers?

Om maatwerk te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw mogelijkheden zijn. Vraag dus simpelweg een gesprek aan en laat je wensen horen. Wil je meer weten? Neem dat een kijkje op hun online omgeving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *