Hier geef betaal je voor bij payrolling

Tijd kost geld, en als je een eigen bedrijf hebt is vliegt de tijd zo voorbij. Dus je kent het vast wel, je komt altijd tijd tekort, en de taken waar je elke keer mee wilt beginnen blijven liggen op de stapel. Gelukkig kan je hier zelf iets aan veranderen. Het is namelijk mogelijk om een payrollorganisatie in te schakelen. Deze partij neemt namelijk bepaalde zaken van je over, denk aan administratieve en financiƫle zaken. Maar ook als je alleen advies nodig hebt, bijvoorbeeld over vragen omrend het personeel kan je altijd bij payroll select terecht. Hierdoor heb je altijd een helpende hand, die veel werk van je overneemt. Wil je graag meer informatie over een payrollorganisatie? Lees deze blog dan verder, wij helpen je namelijk graag hier mee

Dit zijn de meest belangrijke punten

Als je er voor kiest om een payrollorganisatie in te schakelen, zijn je werknemers officieel in dienst bij de payrollorganisatie. Dit scheelt jou als baas heel veel tijd. Daarnaast weet je zeker dat de zaken rondom het personeel geweldig geregeld worden, omdat een specialist alles over neemt. Een ander groot voordeel is dat je als wekgever zijnde geen werkgeversrisico meer hebt. Als een werknemer ziek is, dan hoef jij de werknemer niet meer door te betalen.

Dit betaal je

Je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat er op het werk dingen gaan veranderen, de werksfeer en gezelligheid blijft gewoon hetzelfde. De werknemers werken namelijk nog steeds voor jou en je stuurt de werknemers nog steeds aan. Een puntje wat wel veranderd is de uitbetaling van het loon. Dit wordt gedaan door de payroll organisatie. Als werknemer veranderd er verder dus niet zo veel, maar het is mogelijk dat je als werkgever nog wel wat vragen hebt. Een van de belangrijkste vragen zijn de kosten. Het is namelijk wel belangrijk dat je als bedrijf zijnde payrolling kan betalen. De kosten van payrolling hangen af van verschillende factoren, denk aan; loon, premies, reserveringen, belastingen, feestdagen, pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld, ziekteverzuimen en volledige administratie. Je betaalt namelijk een vaste prijs per uur dat er gewerkt wordt. Maar er wordt rekening gehouden met de zogeheten omrekenfactor, dit is afhankelijk van het cao en de branche. 

Meer weten over de kosten van payrolling?

Heb je nog een vraag? Of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Payroll select. Payroll Select helpt je graag op weg om de Payroll kosten inzichtelijk te maken. op de website van Payroll select kan je een offerte opvragen, op deze manier weet jij waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *